Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä

Kirjautuminen nettikauppaan

Kuvat ovat nähtävillä Seppälän Urheilukuvien nettikaupassa noin viikko kuvauksen jälkeen. Saat ohjeet kirjautumista varten tilauslomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ja kännykkänumeroon. Tarkistathan tietojesi oikeellisuuden! Muista säilyttää ja käyttää tunnuksia niin, että ulkopuoliset eivät saa niitä käyttöönsä. Mikäli olet unohtanut salasanan, voit tilata uuden tästä .

Kuvien jakaminen

Voit kirjautumisen jälkeen jakaa kuvat sähköpostilla sukulaisille ja ystäville, jotta he voivat katsella kuvia ja tehdä halutessaan omia tilauksia.

Maksutavat

Lasku

Seppälän Urheilukuvat toimittaa laskun suoraan kuvatilauksen mukana annettuun toimitusosoitteeseen. Laskutuslisä on 2,95 €.

Verkkopankkimaksu tai maksukortti (credit / debit)

Verkkopankkitunnuksilla ja maksukorteilla tapahtuvien maksujen välittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy asiakkaan ja Seppälän Urheilukuvien välille. Seppälän Urheilukuvien vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:
Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
https://www.bambora.com/
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitus

Kun olet vahvistanut tilauksen, lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse. Toimitamme tilaukset vain Suomeen. Alle 18-vuotiailla tulee olla vanhempien suostumus tilaamiseen. Tuotteet toimitetaan postitse ilmoittamaasi osoitteeseen. Mukit, sisustustaulut ja muut erikseen pakattavat tuotteet toimitamme erillisenä lähetyksenä. Kyseiset tuotteet on merkitty tilausvahvistukseen ja laskuun tähdellä *. Mikäli kirje tai paketti ei sovi postiluukkuun tai -laatikkoon, tuote on noudettavissa lähimmästä postitoimipaikasta Postin normaalin menettelyn mukaisesti. Kaikilla tuotteilla (poislukien digitaaliset kuvatuotteet) on 14 päivän palautusoikeus. Seppälän Urheilukuvat pidättää oikeuden otoksiin.

Perintä

Olemme ulkoistaneet laskujen perinnän OK Perintä Oy:lle. Perintään siirretyt tilaukset aiheuttavat tilaamisen estämisen.